Versenykiírás

Szeretnél tenni valamit településedért vagy mikrokörnyezetedért? Akkor készíts egy rövid imázs videót kameráddal, telefonoddal!

Halászi Község Önkormányzata (HU) és Tomasov Község Önkormányzata (SK), versenyt hirdet „FILMCONTEST” jeligével kisfilm készítésére.

Az egyetlen tartalmi elvárás az, hogy Szigetköz vagy Csallóköz bármely településével kapcsolatos téma kerüljön feldolgozásra. A kiírók olyan műveket várnak, melyben megmutatod, hogyan is látod egy település életét saját kamerádon keresztül.

A verseny célja, hogy egy határ menti településen keresztül bemutasd a helyi gazdasági, társadalmi, kulturális, környezetvédelmi és turisztikai látványosságokat.

Jelentkezz egyénileg vagy 3 fős csapattal, ha érzel magadban kreativitást és versenyszellemet egy kisfilm elkészítésére!

Verseny feltételek:

  - 1-5 perces videókat várunk
  - bármilyen műfajban készülhet
  - típusa szabadon választott (avi, mpg, wmv, mp4)
  - felbontása legyen min. 1024x768
  - 3 fős csoportban adható le jelentkezésed
  - Szigetköz/Csallóköz bármely településéről szólhat a videó
  - Korod érje el a minimum 14 évet

A filmeket 2013. április 22., éjfélig lehet beküldeni a www.filmcontest.eu-n keresztül.


A honlapra történő regisztrációval érvényes a jelentkezésed, és fel is töltheted az elkészült műve(ke)t! A beérkezett videókat neves szakmai zsűri értékeli.

Kérdés esetén hívd infóvonalunkat: +3670/330-1462 illetve +421/944-634-978 (Munkanapokon 10:00-18:00)


Díjak:
A legjobb filmet benyújtó csapatok mindkét országban 100.000 Ft, illetve annak megfelelő összegű Euró egyszeri ösztöndíjban részesülnek, valamint meghívást kapnak két izgalmas hétvégére, ahol média szakértőktől szerezhetnek gyakorlatot és új szakmabeli trükköket tanulhatnak.

A legjobb munkák felkerülnek mindkét ország nevesebb hírportáljaira.
A pályázók a jelentkezési feltételek elfogadásával tudomásul veszik, hogy a filmek korlátozás nélkül felhasználhatóak a későbbiekben.

Legfrissebb videók

Jelen weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.