Felhívás Vendéglátóhelyek részére!

Turisztikai attrakciók bemutatásához Szigetközi és Csallóközi vendéglátóhelyek jelentkezését várjuk. Amennyiben szeretné viszontlátni vendéglátó- vagy szálláshelyét, kérem jelentkezzen az [email protected] e-mail címen!

A „Filmcontest” elnevezésű Magyar-Szlovák határon átnyúló együttműködési projekt keretében az Európai Unió finanszírozásával elkészítünk egy turisztikai attrakció leírást, melyben feltüntetésre kerülnek a Szigetközben és Csallóközben található látnivalók és nevezetességek. Ezek a turisztikai attrakciók a projekt honlapján (www.filmcontest.eu) feltüntetésre kerülnek. A turisztikai attrakciók között felsorolunk vendéglátóhelyeket is. A jelenlegi turisztikai leírás listája nem teljes körű, amennyiben a leírásunkban nem szerepel az Ön vendéglátóhelye és szeretne felkerülni, abban az esetben lépjen velünk kapcsolat: Halászi Község Önkormányzata 9228 Halászi, Kossuth L. u. 38.

Jelen projektnek nem célja az egyes vendéglátóhelyek piaci előnyhöz juttatása. A honlapon való feltüntetés teljesen díjmentes.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Legfrissebb videók

Jelen weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.